Etusivu   Home
Kissala  Cattery
Uutiset   News
Cornish rex
Kissat     Cats
Import & Export
Pennut   Kittens
Pentueet  Litters
Näyttelytulokset
Show results
Kuvia   Pictures
Perhe   Family
Muuta   Stuff
Linkit    Links
Vieraskirja  Guestbook

Spectrolite-ihmiset s Spectrolite people

Perhe  In English

Perheemme ihmisjäseniä ovat Maija, Aksu ja Senja.

Maija


Muutimme Orivedelle kesällä 2007 - saa nähdä, mitä elämä tuo tullessaan ;)

 

 

 
Maija ja Annan kissa Rio (Piupaws Ringmaster) Pirokin drive in näyttelyssä joulukuussa 2005.

© Olivia Halonen

Aksu

Aksu on energinen 10-vuotias, joka hakkaa vanhempansa mennen tullen luontotietoudessa. Nuoressa miehessä riittää vauhtia, ja energian purkamisessa apuna on jalkapalloharrastus - tosin myös pihapiirin puut saavat osansa ketterän kaverin harjoitusratana. Siinä saavat huoltojoukot katsoa sydän kurkussa, kun poika näkyy enää pienenä pisteenä puun latvassa... isommilta vahingoilta on onneksi vältytty, mutta totuuden nimissä on kerrottava, että kyllä pihlaja on ottanut ainakin yhden selkävoiton kiipeilijästä. 

Reipas neljäsluokkalainen lukee sujuvasti Aku Ankkaa, ja matematiikan tehtävien tarkastaminen vaatii äidiltä jo hiukan keskittymistä. Villasukatkaan eivät enää häviä samaan tahtiin kuin ennen, joten edistymistä tapahtuu kaikilla saroilla :).

Senja

Senja alias Sintti ei ole enää pikkusintti pitkine koipineen. Äidin joululahjasta vuosimallia 1998 on kasvanut kiltti ja avulias tyttö, joka menee syksyllä jo kolmannelle luokalle kouluun. Milloin mä vanhenin, he milloin varttui noin?  Tytön housunlahkeet kutistuvat epäilyttävän nopeasti (vaikka eivät ne sen pitempään ehjinä pysyisikään), ja samaa tahtia karttuvat taidot ja tiedot.

Senja aloitti muutama vuosi sitten balettiharrastuksen, joka on vienyt tytön sydämen. Pieni primadonna esiintyy pyydettäessä vaikka yöpaitasillaan aamukuudelta. Allaolevat kuvat ovat kylläkin jo vanhoja, pitää yrittää muistaa päivittää näitäkin.

 
 

Myös hevoset ovat aina kiinnostaneet pientä tyttöä, ja viime aikoina Senja on myös päässyt pari kertaa ratsastamaan ystävämme luona, suurkiitos Annalle ja Annan tallitytöille siitä! Ensimmäisestä ratsastuskokemuksesta, johon myös Aksu osallistui, löytyy kuvia täältä ja täältä.

Yhteystiedot / Contact information: Maria Aho,    Tel. +358 44 592 8689, e-mail