Etusivu   Home
Kissala   Cattery
Uutiset   News
Cornish rex
Kissat    Cats
Import & Export
Pennut   Kittens
Pentueet  Litters
Näyttelytulokset Show results
Kuvia   Pictures
Perhe   Family
Muuta   Stuff
Linkit    Links
Vieraskirja  Guestbook

 
CH Spectrolite Grungetta , "Milla"
 

 • Kilpikonna kastraattinaaras / Tortie altered female
   
 • Sukutaulu / Pedigree
   
 • Kuvia / Pictures
   
 • dob. 01.07.2008
   
 • Veriryhmä /
  Blood group: A

 • Cardiac echo 11/2009,
  normal heart
   
 • Pentueet / Litters :

  Pitkäjärveläiset

  Lumen ja jään maa


   

 

Milla on ihka ensimmäinen kilpparispektroliitti. Virallinen nimi on Sesame Streetiltä, mutta lapset antoivat pikkuiselle lempinimen Milla, koska "se on ihan noidan värinen".  Silmätkin vihreät.

Milla on tyypiltään siro ja kaunis, ja luonteeltaan hurmaava. Millan sukutaulu on onnistunut sekoitus jenkkiä ja kotoisempaa, ja sillä on myös paljon tunnearvoa - siellä on ihana Pupunen, ensimmäinen tuontini Rocky, ja upea Taisto, jolla oli vain tämä yksi pentue. Milla on myös ollut yksi leikkisimmistä kasvateistani (se ei ole vähän se), ja pakkohan noin söpö ja hauska neiti oli itse pitää <3

Millalla on ollut pennut Grouchon ja Mortin kanssa. Nyt leikattuna rouvana Milla on kasvattanut hienot kiharat ja pulleahkon keskivartalon.

Milla is the very first tortie Spectrolite cat, and although her official name is from the Sesame Street, her nick name is Milla, which is the Finnish name for the witch in Donald Duck comics. My kids thought she looked like a witch with her messy dark colour, and green eyes :)

Milla's pedigree is a mix of CFA lines and more traditional ones, with my beloved granny cat Pupu, my very first import Rocky, and Milla's sire is wonderful Taisto, who only sired this one litter. In addition, Milla was one of the most playful kittens I ever saw, and that's saying a lot! I just had to keep her, didn't I?  

Milla had two litters, the first one with Groucho, and the second one with Mortti. Now that Milla is altered, she has developed wonderful curls, and rounded middle section.

Yhteystiedot / Contact information: Maija (Maria) Aho, Orivesi,  Finland     
Tel. +358 44 592 8689, e-mail